Nr 4 | Mars 2011
 
   
     
 
Hållbarhet genom kvalitet och kunskap
 

När man köper något väldigt sällan är det svårt att ha djupgående kunskap om produkten och det är lätt att gå i fällan ”billigt är bra”. De flesta av Intergates produkter är just sällanköpsprodukter och med allt fler aktörer på marknaden, exempelvis från Italien, Kina och öststatsländerna, märker vi hur argumentet ”lågt pris” blir allt vanligare.

Kalkylera över tid
Visst kan billigt vara bra även i vår bransch, dock sällan i det långa loppet. Hur står sig produktens prestanda, vikt, driftfaktorer, kapacitet, tillbehör, cykler per dag med mera? Gör en jämförelse och kalkylera över tid – hur billigt blir det?
Intergates produkter har god kvalitet som säkerställs av vår kunskap. Enkelt uttryckt: Intergate håller i längden!

Tänkbart om värde
"Att betala för mycket är inte bra, att betala för lite är inte bra. Betalar man för mycket förlorar man dock bara lite pengar. Betalar man för lite, förlorar man ibland allt, för det man köpte klarade inte det tilltänkta.

Affärsetik tillåter inte att man betalar lite och får mycket. Handlar man med lägsta budet bör man lägga till för risken. Gör man det har man tillräckligt för att köpa något bättre."

John Ruskin, 1819-1900Intergate håller i längden
Kalkylera över tid när du jämför skalskyddsprodukter. Ta hänsyn till driftskostnader, kapacitet, vikt, tillbehör och cykler per dag - hur billigt blir det?
 
Hållbar leverantör   NYHET - SlimLane   Ny G6 pollare

Belgiska Automatic Systems är en av Europas största tillverkare av produkter för reglering av fordons- och persontrafik. I mer än 40 år har de levererat produkter över hela världen.

Med över tusen trafikbommar, ännu fler vändkors och nästan lika många automatiska glasgrindar bara i Sverige talar hållbarheten för sig själv.

  SlimLane från Automatic Systems används i övervakade receptioner, gym eller på flygplatser. SlimLane är modulupp-byggd och finns med två olika passagebredder; cirka 580 resp. 910 mm. Hindrets höjd är cirka 1000 mm och passagens längd 1555 mm.

SlimLane lanseras under säkerhetsmässan i Birmingham i maj.
  Urbacos pollare i Generation 6 får inbyggd ändlös skruvmotor placerad inuti den rörliga pollaren. G6 pollare finns nu i tre utföranden: pneumatisk, elektromekanisk och hydraulisk. Den höj- och sänkbara delen liksom fundamentdelen under mark har samma stabila utförande som tidigare. Den rörliga delen finns i gjutjärn och i gjutjärn med rostfritt ytskikt.
         
Läs mer...   Kontakt för mer info...  

Kontakt för mer info...

         
   
 
 
 
 

Ansvarig utgivare: Intergate AB | Kilegatan 1 | 452 97 Strömstad
tfn 0526-605 26 | fax 0526-605 33
e-post: info@intergate.se | www.intergate.se

 
     
 
 
Mässkalender
 


Passenger Terminal Expo i Köpenhamn 29-31 mars

Passenger Terminal EXPO är ett internationellt evenemang som lockar över 3 500 deltagare från flygplatser, flygbolag, luftfartsverk och relaterade branscher - med över 80 länder representerade varje år.
Läs mer om mässan på www.passengerterminal-expo.com.

IFSEC i Birmingham
14-18 maj

IFSEC i Birmingham är världens ledande globala säkerhets-evenemang. Mässan lockar varje år över 25 000 branschmänniskor och fler än 600 världsledande företag att se och visa det allra senaste inom säkerhet.

Läs mer om mässan på www.ifsec.co.uk.


Med önskan om
en härlig vår! 
 
Vill du inte ha vårt nyhetsbrev? Skicka ett tomt mail till info@intergate.se.
Skriv avbryt i ämnesraden.