Nr 5 | Juni 2011
 
  Intergate  
     
 
Hållbara bommar för Brf och samfälligheter
 

Att inte vilja släppa in vem som helst på ett samfällighetsområde är inte ovanligt. Många löser detta genom att installera en bom - eller pollare - som ska hindra oönskad trafik inom området. Men är alla bommar lika? Det gäller att vara observant när man väljer. En bom ska vara svårforcerad i sitt stängda läge, den ska vara säker, ha en snabb öppning och ha automatisk stängning. Den ska också klara svårt klimat, passa till olika öppningssystem, kunna stå emot yttre våld och vara hållbar även med minimal service.

Inget trolleri
Att få alla dessa komponenter att stämma handlar inte om trolleri; det handlar om ren och skär kunskap och erfarenhet. Och - givetvis - om produkter med mycket god hållbarhet.

Allt eller nästan allt
Bommen BL4x uppfyller samtliga krav och är Intergates i särklass bästa bom för ändamålet. Den är säker och hållbar under en lång tid. Vet man med sig att bommen inte kommer att utsättas för något yttre våld klarar man sig långt med vår storsäljare BL229.

Läs mer...
Broschyr BL4x
Broschyr BL229När bara behöriga ska passera
En bra och säker bom ska uppfylla många kriterier. Intergates i särklass bästa bom heter BL4x och håller vad den lovar - länge!
 
Nya slussar   Succé för SlimLane  
Husbilar + Intergate
Automatic Systems lanserar säkerhetsslussar; RevLock och ClearLock.

Belgiska Automatic Systems är en av Europas största tillverkare av produkter för reglering av fordons- och persontrafik. I mer än 40 år har de levererat produkter över hela världen. De nya säkerhetsslussarna ska ses som ett komplement till ett redan mycket starkt produktsortiment.
  Fjärde generationens entréspärr, SlimLane från Automatic Systems gjorde succé under säkerhetsmässan i Birmingham i maj. Med sin elegans, stora kapacitet och upttagande av en minimal golvyta rönte entréspärren stort intresse.

SlimLane används exempelvis i övervakade receptioner, gym eller på flygplatser. Birmingham i maj.
  Det finns idag 1,3 miljoner husbilar i Europa och antalet ökar stadigt. Nu startar de nordiska campingplatsernas branschorganisationer ett gemensamt projekt för att göra Norden till Europas främsta husbilsdestination.

Intergate har fått den första beställningen av säkerhetssystem till en ställplats för husbilar hos Grenna hamnbolag.
         
Läs mer på hemsidan   Läs mer på hemsidan   Läs mer på hemsidan
         
   
 
 
 
 

Ansvarig utgivare: Intergate AB | Kilegatan 1 | 452 97 Strömstad
tfn 0526-605 26 | fax 0526-605 33
e-post: info@intergate.se | www.intergate.se

 
     
 
 

Ny hemsida i höst

I augusti lanseras vår nya hemsida! Lite piggare och lite mer lättnavigerad, men vi lovar att du kommer att känna igen dig ändå. I år firar vi femtonårsjubileum och under årens lopp har många prospekts och kunder funnit oss via nätet. Idag har hemsidan ungefär 30.000 besökare varje månad.

Välkommen till
www.intergate.se!

Begränsad support
under vecka 28

Intergates support håller öppet även när solen skiner, dock med något begränsad bemanning under vecka 28.

Här når du våra specialister:
Niklas Dahlstedt niklas@intergate.se

Per Nilsson
per@intergate.se

Tommy Ottosson (service)
tommy@intergate.se
Med önskan om
en härlig sommar!

 
 
Vill du inte ha vårt nyhetsbrev? Skicka ett tomt mail till
info@intergate.se.
Skriv avbryt i ämnesraden.